Vyhledávání


Kluci za sebou mají první turnaj !!!

17.05.2015 15:15

V neděli 17.5.2015 se část přípravky TJ Sokol Poděbrady, díky rodičům - řidičům, vypravila do Kolína na svůj první turnaj ve stolním tenisu. Nervozita a tréma svazovaly, ale všichni kluci (viz foto) zahráli dobře. Erik a Adam, mezi mnohem zkušenějšími hráči, dokonce dosáhli na stupně vítězů, což je vzhledem k tomu, že Erik hraje cca půl roku a Adam byl na tréninku celkem 6x, velmi příjemné překvapení. Matěj vyhrál útěchu (páté místo), Honza Růžek byl čtvrtý, což je také pěkné. Eda s Tadeášem a Šimonem se také neztratili. Report, fotografie a podorobné výsledky, naleznete na 

www.fkkolin.cz/news/vysledky-jarniho-turnaje-mladeze/

Zleva s pořadím ve své kategorii : Eda Fábin (nejmladší žáci 5.místo), Šimon Procházka (starší žáci 5.-8.místo), Erik Braun (mladší žáci bronz), Honza Růžek (mladší žáci 4.místo), Matěj Severa (mladší žáci 5.místo), Honza Mareš (starší žáci nepostoupil), Adam Severa (nejmladší žáci stříbro), Tadedáš Frolda (nejmladší žáci 6.místo)

Všem klukům děkuji za reprezentaci oddílu, rodičům za kompletní servis a zvláštní poděkování tentokrát zaslouží trenéři Jakub a Martin, kteří kluky provedli jejich prvním vystoupením na turnaji. H.V.